Je fysiek verbeteren in Wetteren

R

Algemeen & specialisaties

R

Huisbezoeken

R

Holistische aanpak

Wil je graag jouw fysiek verbeteren in Wetteren om terug volledig van jouw leven te kunnen genieten? Blokkeert pijn je leven en zoek je iemand die jou kan behandelen? Combo-Care is de kinesist die jouw lichaam weer in balans brengt. Ik ben gespecialiseerd in verschillende behandelingen en met behulp van oefeningen verminder ik jouw klachten waardoor jij je weer beter in jouw vel zal voelen.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle kinesist?

algemene kinesitherapie

Jouw fysiek verbeteren met verschillende behandelingen

Laat je behandelen door mij en verlicht niet enkel jouw pijn, maar verbeter ook je fysiek, mobiliteit en algehele gezondheid. Met algemene kinesitherapie ga ik aan de slag om jouw welzijn te verbeteren en bekijken we samen je klachten. Heb je bijvoorbeeld een sportblessure opgelopen en wil je deze verhelpen zodat je opnieuw optimaal kan sporten? Of ben je net bevallen en wil je postnatale kinesitherapie volgen om jouw bekkenbodemspieren te versterken? Deze kinesist kan met behulp van de juiste behandeling jouw fysiek verbeteren.

Maak nu een afspraak

Houd je conditie in topvorm en verbeter jouw fysiek via kinesitherapie. Ik bied gepersonaliseerde behandelplannen aan, gericht op het herstellen, behouden en optimaliseren van fysieke functies en bewegingsvrijheid. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak. Bel naar het nummer 0474 45 48 44 of stuur een e-mail naar info@combo-care.be.