Postnatale kinesitherapie in Wetteren

R

Algemeen & specialisaties

R

Huisbezoeken

R

Holistische aanpak

Ben je net bevallen en wil je graag postnatale kinesitherapie volgen in Wetteren? Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam heel veel veranderingen en nadien is een goede revalidatie aan te raden. Bij Combo-Care train ik jouw bekkenbodemspieren en andere spieren met afgestemde oefeningen om jouw lichaam opnieuw in topvorm te brengen.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle kinesist?

algemene kinesitherapie

Postnatale kinesitherapie om jouw bekkenbodemspieren te herstellen

Het is erg belangrijk om na je zwangerschap en bevalling aandacht te besteden aan het verstevigen van de spieren. Deze praktijk voor kinesitherapie hanteert een professionele aanpak om kleine en grote klachten zoals lage rugpijn, pijnlijke buikspieren of nekpijn te verhelpen, zodat je jouw spieren opnieuw pijnvrij kan bewegen. Ook klachten zoals ongewild urineverlies en prolaps na de zwangerschap komen ongetwijfeld voor. Met postnatale kinesitherapie wordt er stevig gewerkt aan de bekkenbodemreëducatie, een behandeling die jouw spieren versterkt maar ook leert ontspannen op commando. Merk je geen specifieke klachten na de zwangerschap? Ook dan kan je postnatale kinesitherapie volgen, om jouw lichaam de kans te geven zich te herstellen van de grote impact van de zwangerschap en bevalling.

Maak een afspraak voor deze specifieke behandeling

Postnatale kinesitherapie is een ideale behandeling voor na de bevalling. Ben je nog maar net bevallen en is het fysiek niet mogelijk om langs te komen? Ik doe ook huisbezoeken en kom maar al te graag tot bij jou thuis. Ben je nooit zwanger geweest, maar heb je wel andere klachten? Algemene kinesitherapie behandelt alle soorten blessures en bevordert daarnaast jouw algehele gezondheid en welzijn. Maak nu een afspraak bij jouw kinesist en neem contact met mij op. Bel naar het nummer 0474 45 48 44 of stuur een e-mail naar info@combo-care.be.