Kinesist in hyperventilatie

R

Algemeen & specialisaties

R

Huisbezoeken

R

Holistische aanpak

Zoek je een kinesist die gespecialiseerd is in hyperventilatie? Wanneer je gespannen of angstig bent, kan je snel of te diep beginnen ademen. Bij Combo-Care in Wetteren word je gelukkig goed begeleid en krijg je meer inzicht in het symptoom hyperventilatie en waarom je deze klachten ervaart.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle kinesist?

algemene kinesitherapie

Laat deze kinesist je van jouw hyperventilatie afhelpen

Als je een normale ademhaling hebt, adem je op een mooi tempo zuurstof in en koolzuur uit. Maar bij hyperventilatie raakt je lichaam in de war en ga je vanzelf sneller ademen en begint je hart sneller te pompen. Met ademhalingstherapie kan een kinesist hyperventilatie verhelpen, zodat je minder snel zuurstof in het bloed krijgt en minder CO2 zal uitademen. Hyperventilatie is een rechtstreeks gevolg van stress of spanning in het lichaam. Door rustig adem te halen kan je daarnaast ook duizeligheid verminderen, wat hier ook een gevolg van is. Laat een kinesist je van jouw hyperventilatie afhelpen en ondervind samen de achterliggende reden voor dit symptoom. Laat je behandelen met algemene kinesitherapie, waarbij ook de algehele gezondheid en het welzijn wordt bevorderd.

Laat je ondersteunen

Vraag je kinesist om raad bij een foutieve ademhaling die aan de basis ligt van jouw hyperventilatie. Ik leer je ademen via de buik en niet via de longen en kijk daarnaast naar jouw stresspatroon. In deze praktijk voor kinesitherapie ondersteun ik namelijk elke patiƫnt bij een gezonde levensstijl. Maak een afspraak! Bel naar het nummer 0474 45 48 44 of stuur een e-mail naar info@combo-care.be.