Dryneedling knie

R

Algemeen & specialisaties

R

Huisbezoeken

R

Holistische aanpak

Wil je graag dryneedling toepassen om de pijn in jouw knie te verhelpen? Dan maak je een goede keuze met deze behandelmethode. Niet alleen kan je de pijn in jouw knie verlichten met dryneedling, ook kunnen andere spieren aangepakt worden, zoals jouw rug, benen en schouders. Laat deze pijnloze en efficiƫnte behandeling uitvoeren bij Combo-Care in Wetteren.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle kinesist?

algemene kinesitherapie

Laat met dryneedling de pijn in jouw knie afnemen

Doet je knieschijf of knieband pijn, of ervaar je instabiliteit? Als je last hebt van spanning door stress, kan jouw lichaam dit op een verkeerde manier opvangen. Je lichaamshouding zal veranderen waardoor de lengte van jouw spieren zich aanpast. Hierdoor ervaar je een vervelende pijn die enkel met de juiste behandeling verholpen kan worden. Een dryneedlingbehandeling zal ervoor zorgen dat de pijn in jouw knie afneemt. Deze therapie is gericht op specifieke triggerpoints in de spier en met kleine naalden kunnen we de spiervezels weer losmaken.

Neem contact op met mij voor een behandeling

Deze specifieke behandelmethode in de kinesitherapie werkt doeltreffend en verlicht meteen pijnklachten aan de knie. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op om te bekijken hoeveel sessies je nodig hebt om van jouw knieklachten af te komen. Neem contact met mij op en maak een afspraak. Stuur een e-mail naar info@combo-care.be of bel naar het nummer 0474 45 48 44.