Kruisbanden revalidatie

R

Algemeen & specialisaties

R

Huisbezoeken

R

Holistische aanpak

Wil je graag een kruisbanden revalidatie volgen? Bij Combo-care in Wetteren behandelen we jouw kruisband letsel met behulp van verschillende oefeningen. Een kruisbandrevalidatie neemt heel wat maanden in beslag en vraagt om een groot doorzettingsvermogen van de patiƫnt. Ik help je bij het revalideren zodat je binnenkort weer klaar bent om te sporten.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle kinesist?

algemene kinesitherapie

Verbeter jouw letsels met een kruisbanden revalidatie

Een revalidatie van kruisbanden is meestal nodig na een sportletsel en kan optreden tijdens verschillende sporten als je een uitwijkbeweging of schijnbeweging maakt. Afhankelijk van de ondergrond verhoog je ook de kansen op letsels, want de plotse fixatie van een voet op een ondergrond tijdens een explosieve beweging kan leiden tot het scheuren van de kruisbanden. Daarna kan het tot zes weken duren vooraleer er een nieuwe kruisband is vastgegroeid in het bot. Kinesitherapie is een goede oplossing om je er weer bovenop te helpen. Met behulp van krachtoefeningen kan je jouw knie verbeteren en leer je opnieuw zelfstandig lopen zonder steun.

Neem contact met mij op

Laat mij jouw sportblessure verhelpen en vertrouw op mij voor deze revalidatie van je kruisbanden. Het is mijn doel om je opnieuw blessurevrij te maken. Naast deze revalidatie bied ik ook vestibulaire therapie aan voor aanhoudende spierpijnen en overgevoeligheid voor hoofdbewegingen. Neem contact met mij op en maak nu een afspraak. Stuur een e-mail naar info@combo-care.be of bel naar het nummer 0474 45 48 44.