Ademhalingstherapie in Wetteren

R

Algemeen & specialisaties

R

Huisbezoeken

R

Holistische aanpak

Wil je graag ademhalingstherapie volgen in Wetteren om jouw natuurlijke adem te herstellen? Een goede buikademhaling heeft invloed op jouw volledige lichaam en is belangrijker dan je denkt. Heb je te kampen met stress of ondervind je gevoelens van onrust en wil je je opnieuw leren ontspannen? Ontdek ademhalingstherapie bij Combo-Care in Wetteren en schakel jouw kinesist in.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle kinesist?

algemene kinesitherapie

Ademhalingstherapie volgen is effectiever dan je denkt

Ademhalingstherapie kan je helpen bij stress, maar wordt ook aangeboden aan mensen met een foute ademhaling. Een slechte ademhaling kan leiden tot heel wat klachten zoals:

  • Hoofdpijn;
  • Slecht horen of zien;
  • Koude handen en voeten;
  • Fysieke uitputting of benauwd zijn;
  • Vaak geeuwen en slecht slapen;
  • Krampen.

Ook hyperventilatie is een veel voorkomende klacht, waarbij je te snel of te diep ademt zonder dat dit eigenlijk nodig is, zoals bij een fysieke inspanning. Laat de klachten niet aanslepen, want dit kan leiden tot een burn-out, depressie of zelfs totale uitputting. Ik geef je een heldere uitleg over de oorzaak van jouw problemen, nadat we deze hebben vastgesteld en samen leren we deze verkeerde ademgewoontes af. Ademhalingstherapie is effectiever dan je denkt en brengt rust, evenwicht en zelfvertrouwen met zich mee.

Kom eens langs in mijn praktijk

Kom eens langs en doe een beroep op mijn ervaring in kinesitherapie. Naast ademhalingstherapie, bied ik ook dryneedlingtherapie aan voor een spoedig herstel. Bij Combo-Care zorg ik ervoor dat je je zo comfortabel mogelijk voelt en help ik je met behulp van verschillende behandelingen van blessures af en bevorderen we zo jouw algehele gezondheid en welzijn. Neem contact met mij op en maak nu een afspraak. Stuur een e-mail naar info@combo-care.be of bel naar het nummer 0474 45 48 44.